Het Nederland is lockdown !

Beste klant en bezoekers,
Wij zijn open alleen voor pakketten ophalen en inleveren (Homerr en Mondial Relay) en ook voor reparatie.
Mocht u niet kan langs komene voor reparatie of mocht u problemen ervaren met uw computer of mobiele telefoon, kunnen wij een afspraak maken om uw computer of telefoon op te halen en na reparatie weer terug te brengen.
U kunt ook uw apparatuur brengen en afhalen. Deze kunt u bij de ingang afgeven en ook daar weer ophalen wanneer deze gerepareerd zijn. Neem contact op via 0644549899 of maak een afspraak via onze website

 
   

WEB WINKEL

Webshop (webwinkel) ontwikkeling

Er komen steeds meer webwinkels in Nederland. Iedereen wil een graantje mee pikken van de enorme groei die er is op het gebied van online verkopen. Hierdoor wordt de concurrentie online steeds groter en wordt de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van een professionele webwinkel steeds belangrijker. Hierin kunnen wij u helpen.


Professionele webwinkel op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele webwinkels die een hoog gebruiksvriendelijks gehalte hebben. Samen met u maken wij een ontwerp die het best bij uw doelgroep en product past. We gebruiken ASP.NET van Microsoft om uw webwinkel aanbouwen daardoor kunt u gemakkelijk producten toevoegen, nieuwsbrieven versturen en nog veel meer. Daarnaast is er de mogelijkheid om een boekhoudpakket te koppelen aan de webwinkel.


Uw wensen in uw professionele webwinkel.

Doordat wij een professionele webwinkel volledig op maat maken, is er de mogelijkheid om eigen functionaliteiten toe te voegen. Van verschillende betalingsmethoden tot een live chatfunctie met de bezoeker.


Uw eigen professionele webwinkel ?

op maat? contact


Wilt u meer weten over professionele websites?
Wilt u meer weten over onze over ons of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak. 
© 2013- 2020 Solutions IT Dr