Het Nederland is lockdown !

Beste klant en bezoekers,
Wij zijn open alleen voor pakketten ophalen en inleveren (Homerr en Mondial Relay) en ook voor reparatie.
Mocht u niet kan langs komene voor reparatie of mocht u problemen ervaren met uw computer of mobiele telefoon, kunnen wij een afspraak maken om uw computer of telefoon op te halen en na reparatie weer terug te brengen.
U kunt ook uw apparatuur brengen en afhalen. Deze kunt u bij de ingang afgeven en ook daar weer ophalen wanneer deze gerepareerd zijn. Neem contact op via 0644549899 of maak een afspraak via onze website

 
   

HARDWARE EN SOFTWARE

Hardware en Software conflict

Bij een computer komt veel kijken. Veel software dat met elkaar conflicteert of uw pc langzaam maakt, en belangrijker nog, is de software die u installeert wel veilig? Veel computers lopen malware, spyware en zelfs virussen op bij het installeren van software via het internet. Ook worden bij die zogenaamde gratis programma's op het internet vaak gratis en voor niets nog een paar programma's en internet balken geïnstalleerd waar u helemaal niet op zit te wachten.
Wij helpen u graag met elke installatie die u uitgevoerd wilt hebben. Ook geven wij graag uitleg over deze software mocht dit binnen ons kennis gebied liggen.
Solutions IT Drenthe is volledig op de hoogte van alle nieuwe hardware op de markt en kan hierdoor ook elk nieuw computer component voor u inbouwen. Van harde schijf tot laptop scherm, alles is mogelijk.


hardware en software
Hardware and software
 
 
© 2013- 2020 Solutions IT Dr