Het Nederland is lockdown !

Beste klant en bezoekers,
Wij zijn open alleen voor pakketten ophalen en inleveren (Homerr en Mondial Relay) en ook voor reparatie.
Mocht u niet kan langs komene voor reparatie of mocht u problemen ervaren met uw computer of mobiele telefoon, kunnen wij een afspraak maken om uw computer of telefoon op te halen en na reparatie weer terug te brengen.
U kunt ook uw apparatuur brengen en afhalen. Deze kunt u bij de ingang afgeven en ook daar weer ophalen wanneer deze gerepareerd zijn. Neem contact op via 0644549899 of maak een afspraak via onze website

 
   

DATA RECOVERY

Harde schijf defect ... ik ben mijn data verloren!

Dataverlies kan een groot probleem zijn. Een probleem dat vraagt om een oplossing: data recovery.
En dan het liefst zo snel mogelijk. Uw verloren gewaande data kunnen immers vertrouwelijk of heel waardevol zijn. Voor u als persoon of voor uw bedrijf. Dataverlies kan een enorme kostenpost zijn en voor heel wat hoofdbrekens zorgen.
Onder Data recovery wordt verstaan het terughalen van data van mediadragers, zoals harde schijven / hard disks en andere mediadragers, zoals USB-sticks en geheugenkaarten van telefoons en fotocamera’s, die verdwenen of verloren lijken te zijn. Ook complete databases kunnen worden hersteld, indien deze niet meer bereikbaar zijn. Gelukkig zijn de bestanden in de meeste gevallen niet weg en staan de ‘verloren’ gewaande bestanden nog gewoon op de mediadrager, maar zijn de gegevens niet meer benaderbaar of opvraagbaar. Een file recovery kan in een dergelijk geval uitkomst bieden.


Data Recovery van alle systemen en merken

Wij kunnen data herstellen van gegevensdragers en systemen van alle merken, waaronder Microsoft Windows Virtual PC, Seagate, Western Digital, etcetera.


Oorzaken van dataverlies

  •   De mediadrager is defect
  •   Het besturingssysteem is corrupt geraakt
  •   De bestanden zelf zijn beschadigd
  •   De bestanden zijn per ongeluk gewist

  •  
     
    © 2013- 2020 Solutions IT Dr