Het Nederland is lockdown !

Beste klant en bezoekers,
Wij zijn open alleen voor pakketten ophalen en inleveren (Homerr en Mondial Relay) en ook voor reparatie.
Mocht u niet kan langs komene voor reparatie of mocht u problemen ervaren met uw computer of mobiele telefoon, kunnen wij een afspraak maken om uw computer of telefoon op te halen en na reparatie weer terug te brengen.
U kunt ook uw apparatuur brengen en afhalen. Deze kunt u bij de ingang afgeven en ook daar weer ophalen wanneer deze gerepareerd zijn. Neem contact op via 0644549899 of maak een afspraak via onze website

 
   

BEZORGEN EN AFHALEN

Computer hulp aan huis
Uw computer is stuk of niet meet snel is?
Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen?
Dat is geen probleem.

Solutions IT Drenthe werkt helder, duidelijk en met korte lijnen. Wij als Solutions IT Drenthe bieden persoonlijke huis-aan-huis service. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur. Onze telefonistes registreren uw gegevens en maken op korte termijn een afspraak bij u thuis. De oplossing voor uw computerstoring is sneller bij u op locatie gevonden.
Ook bied dit als groot voordeel, dat u niet uw computer hoeft af en aan te sluiten en met uw kostbare apparatuur moet sjouwen. Wij komen bij u aan huis uw problemen oplossen of u van adviezen voorzien. Mocht het iets langer duren, of is er sprake van een reparatie, dan zullen wij zonodig uw computer meenemen en ook weer terugplaatsen.

 
© 2013- 2020 Solutions IT Dr