Het Nederland is lockdown !

Beste klant en bezoekers,
Wij zijn open alleen voor pakketten ophalen en inleveren (Homerr en Mondial Relay) en ook voor reparatie.
Mocht u niet kan langs komene voor reparatie of mocht u problemen ervaren met uw computer of mobiele telefoon, kunnen wij een afspraak maken om uw computer of telefoon op te halen en na reparatie weer terug te brengen.
U kunt ook uw apparatuur brengen en afhalen. Deze kunt u bij de ingang afgeven en ook daar weer ophalen wanneer deze gerepareerd zijn. Neem contact op via 0644549899 of maak een afspraak via onze website

 
   

BACKOFFICE EN DATABASE

Wat is een Backoffice?

Back Office is de algemene term voor afdelingen, personeel en software die op de achtergrond actief zijn. Het gaat om afdelingen die niet in contact komen met de klanten, bijvoorbeeld ontwikkel-, administratieve en kantoorafdelingen, en systeembeheer. Back Office personeel omvat mensen die zich op de achtergrond bezighouden met niet-onbelangrijke zaken binnen een bedrijf. Denk aan systeembeheerders, ontwikkelaars en accountants.
Alle data en gegevens zitten in de online database, omdat het programma ook online is, kunt u altijd overaal gebruiken en beheren.
Onder Back Office software vallen bijvoorbeeld serversoftware en boekhoudkundige applicaties. U kunt uw back-office op verschillende manieren optimaliseren maar welke oplossing sluit er aan bij uw behoeften en draagt er bij aan het behalen de door u gestelde doelen?backoffice en applicaties
 
© 2013- 2020 Solutions IT Dr